En fødselsdag er en god mulighed for at give din bedste veninde, din mand eller nogen helt tredje en fantastisk dag. Der er dog mange ting, man skal huske, før fødselsdagen kan siges at være en succes.

Her kommer en liste over de ting, du simpelthen skal huske for at gøre fødselsdagen fantastisk for netop din yndlingsperson.

Invitationer

Invitationer er vigtige elementer i en fødselsdagsfest. Hvis gæsterne ikke ved, at der er en fest, så kommer de jo heller ikke. Invitationer er noget af det, man kan gøre både dyrt og billigt. Du kan bestille dem hos en professionel og få nogle rigtig smukke invitationer. Men chancen for, at du kender alle gæsternes adresser, er nemlig ikke særlig god, så hvorfor ikke invitere dem til en begivenhed på Facebook i stedet for? Den kan man også gøre privat, så ingen andre kan se den. På den måde får du inviteret alle de rigtige gæster og du kan til enhver tid se, hvor mange af dem, der kommer. Så er alt samlet ét sted!

Fødselsdagskage

Du kan ikke sige fødselsdag uden at sige fødselsdagskage. Hvis du er mesterbager, så har du selvfølgelig en kæmpe fordel. Men hvis du ikke er, så kan du også hente en hel del lækre kager ved bageren. Du kan også få lavet lige præcis den kage, dit fødselsdagsbarn ønsker sig, og du kan endda også få skrevet en personlig tekst på kagen. Det kan godt være, at du selv skal hente kagen ved bageren, men det er det hele værd at have en smuk kage til en fødselsdagsfest. Nå ja, husk lysene!

Fødselsdagssange

Sang er i hvert fald en vigtig del af en fødselsdag. Man kan da ikke holde en fødselsdagsfest uden at synge ”Happy Birthday”!

Underholdning til fødselsdag

Nu har du styr på næsten alt. Du mangler kun den del, som virkelig gør enhver fest bedre – nemlig underholdning til fødselsdag! Underholdningen til en fødselsdag afhænger meget af fødselsdagsbarnet og gæsterne, men der findes så meget forskelligt derude. Måske en cirkusartist? Eller en klovn? Det er bare med at undersøge dine muligheder!