Sommerens festivaler står for døren, og mange unge er allerede ved at gøre klar. Det betyder også, at der er en masse, der skal tages stilling til. Et af dem er, hvilken mobil man skal tage med. Mange vælger at tage en gammel mobil med, da eksempelvis en ny Iphone 6 er ret udsat både for tyveri, men også bare generelt for at blive våd, tabt eller gå i stykker. Du får her en række løsninger til, hvordan du kan løse festivalens mobilproblemer.

Skaf en gammel telefon

Skal du på festival har du sandsynligvis også en gammel telefon, som du alternativt ville kunne tage med. Inden du bare siger: ”Det gør jeg!”, så bør du lige sikre dig, at dit nuværende simkort passer i, så du ikke står der på festivalens startdag, og så har du ikke en telefon. Hvis dit simkort ikke passer til, så sørg for at du kan nå at bestille et nyt simkort, der passer til eller eventuelt skal have et ”festivalnummer”.

Vælg et billigt abonnement til din telefon

Hvis du ikke kan flytte dit gamle abonnement over på din nye telefon, så er den oplagte løsning at vælge et taletidskort eller et billigt mobilabonnement. Du bør når du vælger dit nye abonnement vælge ud fra SMS, tale og data. Meget kommunikation i dag foregår via apps som Messenger, Whatsapp og Snapchat.

Derfor giver det ikke rigtig mening, at du vælger et abonnement, som der slet ikke har noget data. En anden god ting, du bør tage højde for er prisen for oprettelse og eventuel binding. Er det blot et nummer, du skal have til en festival, så sørg for ikke at vælge et abonnement med alt for meget binding og en for høj oprettelse.

Sammenlign mobilabonnementer, så er der helt sikkert et teleselskab, der har et godt tilbud.

Et godt råd til at passe på mobilen

Som tidligere nævnt er din mobil enormt udsat på festival. Det er den både i forhold til tyveri men i den grad også for at gå i stykker. Et godt tip er at købe en bæltetaske, hvor du kan have din mobil, så har du den altid tæt på dig og i sikkerhed. Det kan godt være risikabelt at have den i dine lommer, da den er meget udsat for at gå i stykker. Vil du passe rigtig godt på den, så bør du også overveje at have den i en plasticpose.