Går du rundt med en iværksætter i maven, men ved du ikke helt, hvilken virksomhed du skal starte? Når du vælger virksomhed, er det rigtig vigtigt, at du vælger noget, som du synes er sjovt fremfor noget, der blot er gode penge i. Det er noget, du skal mange timer på, og derfor går det ikke, at du synes det er kedeligt. Du får her lidt inspiration til forskellige virksomheder, du kan starte.

Rengøringsfirma
Det er forholdsvist nemt at starte rengøringsfirma op i dit lokal område. Det eneste du skal bruge er lidt rengøringsmidler, udstyr og knofedt. Det er hårdt arbejde at gøre rent, men kan du på sigt få lavet nogle gode aftaler med virksomheder eller kontorfællesskaber om erhvervsrengøring, så er der rigtig gode penge at tjene på sigt. Gode måder at få kunder på kan eksempelvis være at dele flyers ud, hænge visitkort op i det lokale supermarked eller købe en annonce i avisen.

Start op som konsulent
Er du ekspert inden for et særligt område? Måske salg, markedsføring eller personlig branding? Så kan du for et ret smalt beløb starte en konsulentvirksomhed op, hvor du deler ud af din viden. Det er en fordel, hvis du i forvejen har et netværk, du kan trække på, hvor du måske kan få lidt opgaver ind. Du vil nemlig opleve, at du vil skulle lave en del opsøgende salg for at få nogle ordre i bogen. Det er også en rigtig god idé at lave en hjemmeside, der kan genere nogle leads til dig.

Webshop
At starte en webshop kræver som sådan ikke andet end en teknisk platform og et varelager. Du behøver ikke noget lokale, og du kan have dine varer derhjemme. Vær dog opmærksom på, at hvis du sælger fødevarer, er der særlige regler. Det at drive en webshop er på nogle områder lidt mere frit, da du ikke er bundet til at stå i en butik, og du kan arbejde med markedsføring og så videre, når det passer ind. Der er selvfølgelig stadig ordrer, der skal sendes afsted.