Står du ligesom mange andre og skal have skiftet noget køkkenudstyr? Måske til noget der gør nogle arbejdsgange lettere, eller måske noget der bare fremstår mere luksus og fancy at have stående fremme? I så fald kan du følge med i denne artikel, hvor vi gennemgår 5 lækre maskiner som du måske kunne købe til dit køkken.

1.   Juicemaskine

Juicemaskinen kan være med til at give den lækre morgenforfriskning som du har brug for. I en juicemaskine kan du presse frugt men også grønsager og dermed let og enkelt få din helt egen kombinerede drik ud af friske råvarer. Maskinen der her har vundet flest tests er modellen Philips HR1836. Denne model har vundet i forhold til holdbarhed, funktioner og ydeevne. Udover det, har den også scoret rigtig højt i forhold til bruger ratings. På Amazon har den fået 4,4 ud af 5 stjerner, hvor den også får gode anmeldelser når det kommer til det ofte trælse -nemlig rengøring af juicemaskinen.

2.   Ismaskinen

Ismaskinen er rigtig god hvis du ønsker at lave dine egne is eller måske lave kolde drinks eller hvad end fantasien kan finde på. Dog er der mange forskellige modeller, hvilket kan gøre det svært at vælge. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men det ses også ofte, at en maskine bliver dels dyre på grund af selve brandet. Vinderen her er DeLonghi ICK 6000 ismaskine. Dette er en kraftfuld ismaskine med en rigtig god ydeevne. Delonghi maskinerne er kendte for deres design og ikke mindst kvaliteten og dermed også dens gode is. Som du nok kan høre på navnet er Delonghi et italiensk mærke, hvilket også gør den kendt for at fremstille blød og cremet italiensk is af meget høj kvalitet. Maskinen kan indeholde 1,2 liter, hvilket svarer til cirka 700 ml. is.

3.   Kaffemaskiner

Kaffemaskiner kan også fås i mange forskellige afskygninger. Kaffeelskere vil helt sikkert også kunne smage forskel ud fra kvaliteten af kaffemaskinen. Der findes både kaffemaskine der automatisk maler bønnerne, der findes kaffemaskiner til kapsler og så findes der også de mest brugte, altså dem hvor du selv putter kaffepulver i et filter, hvor maskinen så hælder vand igennem kaffefiltret. Til denne kan modellen Wilfa Svart Presisjon anbefales. Den skiller sig nemlig ud på dens rigtig flotte design hvor der i høj grad er indtænkt funktionalitet, som hjælper med at brygge den bedst mulige kop kaffe. Dette er til smage grundet af et rundt brusehoved, som sikrer en ensartet fordeling over de malede kaffebønner. Herudover har maskinen også en ”flow control funktion” som gør, at det varme vand har den optimale gennemløbstid under brygningen. Kvalitet koster, og prisen er derfor tilsvarende højere. Dog er der hjælp at hente ved finde et lån på monni.dk.

4.   Røremaskine

Er du typen der er vild med at bage? I så fald er denne maskine måske lige noget for dig! En røremaskine gør det nemlig så enkelt for dig, at du kun behøves at tænke på at følge fremgangsmåden i opskriften. Dog er der ligesom ved alle andre maskiner et hav af forskellige muligheder. En røremaskine som har vundet tests hos forbrugerne som hos eksperterne er KitchenAid Artisan 125. Udover, at denne røremaskine er en stærk maskine som levere gode resultater og er lavet af gode materialer, kan man også vælge forskellige farver så den passer bedst muligt ind i ens køkken.

5.   Actifryer

Elsker du også sprøde pommes eller andre ting som du normalt laver eller får fra en frituregryde? Denne maskine er det sundere alternativ. Dette skyldes at en actifyer i modsætning til en traditionel frituregryde, bruger varmluft og kun meget lidt olie som tilberedningskilde. Tefal Actifry 2in1 anbefales her, da den udover at kunne lave velsmagende mad med et lavt fedtindhold også er multifunktionel og kan lave 2 retter på en gang. Herudover indeholder den også 4 madlavningsprogrammer som giver dig mulighed for at lave aftensmåltidet men faktisk også til at kunne bruge den til andre formål, som at bage frostprodukter som eksempelvis rundstykker, supper eller deserter.

Igennem denne artikel håbes det, at du har fået inspiration til en lækker køkkenmaskine som kan hjælpe dig i køkkenet. Overstående maskiner er alle en luksus, som ikke bare forenkler processer du ellers selv skulle have foretaget, men også tilføjer smag som du ikke selv ville have kunne fremstillet.