Hører du også om lydbøger overalt på de sociale medier? Det er blevet meget populært at lytte til lydbøger, da det er en super god måde at stimulere sig selv på og lære flere fortællinger at kende, uden at man skal tvinge sig selv til at sidde og læse hele tiden.

Men hvordan kommer man egentlig i gang med at læse lydbøger, og er det nu også noget for alle? Se med her og få svar på nogle af de spørgsmål, du har om lydbøger.

Interessen skal være der

Først og fremmest skal man selvfølgelig være interesseret i at komme i gang med at lytte til bøger. Hvis man ved, at man har svært ved at koncentrere sig, og egentlig heller ikke har behovet for at lære alle klassikerne at kende, så skal man måske bare spare sig selv for den tid.

Men hvis man er ked af, at man ikke får læst nok og netop gerne vil kende alle perlerne i verdenslitteraturen, er lydbøger et rigtig godt sted at starte, og så kan du kun komme i gang for langsomt.

Find gratis lydbøger

Når du først har sat dig for, at du gerne vil til at lytte til lydbøger, er det en god ide at finde et sted, hvor der er nogle tilbud. Der er eksempelvis mange lydbog tjenester, som giver den første måned gratis, hvor man så derefter skal til at betale. Så kan man lige finde ud af, om man har smag for det.

Du kan her finde nogle af de gratis lydbog tjenester, som er at finde her i Danmark, og så gælder det egentlig bare om at komme i gang med at få lyttet til en masse bøger.