Webshopsampling står for, at skabe forbindelse imellem virksomheder som ønsker at brande sig ved hjælp af sampling og webshops som ønsker at give kunderne noget ”ekstra” i hver forsendelse.

Igennem et netværk af online webshops, har vi effektivt adgang til tusinde af potentielle kunder, og vi kan derved afsende en stor mængde af samplingvare, skabe et match imellem produkter og målgruppen samt skabe en positiv kundeoplevelse. Webshopsampling, giver dig en effektiv sampling proces med fokus på kvalitet, således du slipper for at skyde med spredehagl.

Hvad gør Webshopsampling?

Webshopsampling levere en samplings proces med flere justerbare parametre, således du har mulighed for, at tilpasse din samplingproces basseret på flere parametre.

Målgruppen modtager sampling produktet som en ekstra ydelse i vante opgivelser, herved opnås glæden ved at modtage et ’ekstra’ produkt, samtidig med at målgruppen er i en modtagelig situation, overfor promoveringen af sampling produktet, herved dannes en positiv holdning til produktet.

Et stort integreret netværk af små online webshops, giver os mulighed for at skabe et komplet match imellem jeres virksomhed og den målgruppe i ønsker at promovere jer overfor.