Vi drømmer alle sammen om mere tid i vores hverdag, så vi kan få mere tid til det, vi synes er sjovt og holder af. Det kan være til at dyrke vores hobby, til at se familien eller måske til at være sammen med kæresten. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal gribe det an, når de ønsker mere tid i hverdagen. Det får du nogle konkrete råd til i denne artikel.

Outsource huslige gøremål
Mange af os bruger rigtig meget tid på at gøre rent og lave en masse praktiske arbejdsopgaver som for eksempel at hænge vasketøj op, tømme opvaskemaskine og så videre. Det er selvfølgelig ting, der skal gøre, det kommer vi ikke udenom. Men da det er noget af det, der tager meget tid i vores hverdag, er det derfor også oplagt at outsource denne del til andre, hvis vores økonomi tillader det. Vi kan selvfølgelig gøre det i forskellige niveauer. Det kan være en gang om ugen, at vi får hjælp., eller det kan være en gang hver anden.

Det kommer helt an på budgettet og på, hvor meget mere tid man ønsker. Der findes flere løsninger, når du skal ud at finde ekstern hjælp til denne del. Du kan enten vælge at få en ung person til at hjælpe dig nogle timer, eller du kan hyre et professionelt rengøringsfirma til rengøringen. Har du økonomien til det, kan du selvfølgelig også vælge at hyre en personlig assistent i det omfang, det nu er nødvendigt.

Få udbragt dine dagligvarer 

dagligvarerEt andet sted, vi bruger meget tid, er i supermarkedet. Mange danskere handler ind flere gange om ugen, og det kan hurtigt løbe op i nogle timer inklusiv transport til og fra supermarkedet. Der er dog en god alternativ løsning på dette. De senere er nemlig poppet en del online supermarkeder op som f.eks. www.nemlig.com, der tilbyder udbringning af dagligvarer.  Det betyder altså, at du i rolige omgivelser kan sidde derhjemme og foretage ugens indkøb af dagligvarer uden at skulle stresse rundt i et supermarked.

Der er i de online supermarkeder efterhånden et rigtig stort udvalg, og der er snart ikke det, der ikke kan bestilles. Du behøver ikke engang hente dine varer selv, de bliver nemlig udbragt til dig, lige når det passer ind i din hverdag. Udbringning af dagligvarer er altså en fantastisk mulighed for at få lidt mere tid i hverdagen til det, som du synes er sjovt.