Er du bange for at skuffe kæresten med en dårlig julegave? Så kan du med stor sandsynlighed bruge denne guide. Her får du nemlig 5 konkrete julegaveidéer til kæresten. Forslagene kan bruges, uanset om de er til ham eller hende.

Romantisk ophold

En sikker vinder er altid et romantisk ophold. Selvom det umiddelbart kan lyde dyrt, behøver det slet ikke at være det. Du kan sagtens finde ophold på hotel eller kro inklusiv middag for omkring 1.000 kroner. Ønsker du et romantisk ophold med spa, skal du op at give noget mere. Her ligger de billigste ophold på omkring 2.000 kroner. Et romantisk ophold giver Jer muligheden for at tilbringe tid sammen – noget mange par har svært ved i en travl hverdag.

Gavekort til massage

En anden god og lidt anderledes gave er et gavekort til massage. Det kan være utrolig gavnligt for kroppen at få løsnet op med jævne mellemrum. Så må man heller ikke glemme, at det er behageligt og afslappende at få massage. Er din kæreste glad for massage, hvorfor så ikke give et gavekort?

En personlig gave

Vil du gerne gøre indtryk, så kan en personlig gave være et rigtig godt valg. En personlig gave til kæresten kan for eksempel være en billedserie, et smykke eller en oplevelse. Mange smykkehandlere tilbyder i dag personlige smykker med initialer i. Det er rigtig populært i for eksempel en halskæde eller et armbånd.

Koncertbilletter

Hvis du har en kæreste, der er glad for musik, så vil koncertbilletter være den perfekte gave. Koncertbilletter kan i dag sagtens løbe op i mange hundrede kroner, og det er måske ikke altid, at man lige får taget sig sammen til at få købt billetterne. Det kan du lave om, og hvem ved – måske bliver du inviteret med?

Abonnementstjenester

En god gave kunne også være et abonnement på en tjeneste i en længere periode. Et par eksempler kunne være et abonnement til Spotify, Netflix, Viaplay eller HBO. Hvis du har en kæreste, der bruger meget tid i offentlig transport, vil sådan en gave være guld værd.

Køb julegaven på Singles Day og spar penge

Vil du gerne købe endnu flere gaver til kæreste, så skal du overveje at købe gaven på Singles Day eller Black Friday. Her nedsættes mange forskellige varegrupper i stort set alle forretninger landet over. Singlesdaydanmark.dk er efterhånden blevet så stort, at alle de større kæder og webshops er hoppet med på vognen. Det gavner kun dig som forbruger, fordi du så får endnu flere tilbud at vælge imellem. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, hvor dagen længe har været markant større end Black Friday, som jo er størst herhjemme og i USA. Før du tager på Singles Day shopping, kan det være en fordel at samle forskellige tilbud, så du har noget konkret at gå efter, når du skal på julegaveindkøb.